Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Δάπεδα - Σκάλες
 
Δάπεδα - Σκάλες
Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης | Εμπορία, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρου & Γρανίτη Κιλκίς

Με χρόνια πείρα στο χώρο του μαρμάρου και του γρανίτη, η εταιρεία μας “Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης”, η οποία εδρεύει στο Λεβεντοχώρι στο Κιλκίς, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την επένδυση δαπέδου και σκάλας με μάρμαρο ή γρανίτη. 
 
Δάπεδα
Το μάρμαρο και ο γρανίτης δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας και του εκλεπτυσμένου γούστου και τεριάζουν με όλα τα στυλ διακόσμησης. Το δάπεδο από μάρμαρο ή γρανίτης συντηρείτε εύκολα και αποτελεί μια πολύ καλή λύση για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. 
 

Σκάλες
Τι πιο εντυπωσιακό και όμορφο από μία κομψή σκάλα από μάρμαρο ή γρανίτη.
 
Αναλαμβάνουμε την επένδυση σκάλας με μάρμαρο ή γρανίτη σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα κ.α. Είτε πρόκειται για εσωτερικές σκάλες είτε για εξωτερικές σίγουρα έχουμε να σας προτείνουμε εκατοντάδες ιδέες που θα ταιριάζουν απόλυτα με τον χώρο σας και θα τον αναδείξουν.
 
Έχοντας την εμπειρία μας σαν σύμμαχο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για τον χώρο σας που θα καλύψουν κάθε ανάγκη και ιδιαιτερότητα του χώρου σας.
 

Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα μαρμάρων και γρανιτών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων, που μαζί με την άρτια και προσεκτική εργασία μας θα σας αποδώσει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Εξυπηρετούμε
το Κιλκίς, τις Σέρρες, τη Δράμα, την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, την Θάσο και όλη την Ελλάδα. 

Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης | Εμπορία, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρου & Γρανίτη
Λεβεντοχώρι / Κιλκίς
Τηλ: 6973405094, 6974908542