Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μπάνιο
 
Μπάνιο
Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης | Εμπορία, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρου & Γρανίτη Κιλκίς

Τα μάρμαρα και οι γρανίτες είναι από τα πιο εντυπωσιακά υλικά, πολύτιμοι βοηθοί της διακόσμησης. Τα φυσικά αυτά σκληρά (υλικά) ή πετρώματα προσφέρουν λύσεις υψηλής αισθητικής αλλά και αντοχής.
 
Η εταιρεία μας “Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης”, η οποία εδρεύει στο Λεβεντοχώρι στο Κιλκίς, σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και σχέδια από μάρμαρο ή γρανίτη για το μπάνιο σας. 
 
Μπορούμε να κατασκευάσουμε ακόμα και το πιο περίπλοκο σχέδιο, δίνοντας βάρος στην λεπτομέρεια κι αυτό φαίνεται από τις ως τώρα κατασκευές μας.
 
Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία λευκών και χρωματιστών μαρμάρων και γρανιτών, σε διάφορες διαστάσεις και δείτε τον χώρο σας να αποκτά άλλη πνοή.
 
Αναλαμβάνουμε επενδύσεις μπάνιου με μάρμαρο ή γρανίτη σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και κάθε χώρο σε όλο το Κιλκίς, στις Σέρρες, στη Δράμα, στην Καβάλα, στην Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή, στην Θάσο και σε όλη την Ελλάδα.
 

Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα μαρμάρων και γρανιτών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων, που μαζί με την άρτια και προσεκτική εργασία μας θα σας αποδώσει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Εξυπηρετούμε
το Κιλκίς, τις Σέρρες, τη Δράμα, την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, την Θάσο και όλη την Ελλάδα. 

Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης | Εμπορία, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρου & Γρανίτη
Λεβεντοχώρι / Κιλκίς
Τηλ: 6973405094, 6974908542