Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πάγκοι Κουζίνας
 
Πάγκοι Κουζίνας
Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης | Εμπορία, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρου & Γρανίτη Κιλκίς

Η εταιρεία μας “Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης”, η οποία εδρεύει στο Λεβεντοχώρι στο Κιλκίς και η έμπειρη ομάδα μας, κατασκευάζουν με συνέπεια και επαγγελματισμός πάγκους κουζίνας από μάρμαρο ή γρανίτη σε οικονομικές τιμές.
 
Ο πάγκο εργασίας σε κάθε κουζίνα είναι εκτεθειμένος στις καθημερινές εργασίες όπως πλύσιμο, κόψιμο, μαγείρεμα, κ.α. και συνεπώς εκτεθειμένος στην υγρασία, στις γρατσουνιές, στη θερμότητα κ.α. Έτσι, απαραίτητη λοιπόν προϋπόθεση στην επιλογή πάγκου κουζίνας είναι η ανθεκτικότητά του στις καταπονήσεις από την καθημερινή χρήση σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. 
 
Το μάρμαρο και ο γρανίτης είναι ιδανική επιλογή για πάγκο κουζίνας και επένδυση νεροχύτη γιατί υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, είναι ανθεκτικό υλικό, αντικροβιακό και καθαρίζει εύκολα γιατί δεν απορροφά υγρά. 
 
Με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε, μπορούμε μαζί να βρούμε τη λύση που ταιριάζει και θα αναδείξει την δική σας κουζίνα.
 

Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα μαρμάρων και γρανιτών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων, που μαζί με την άρτια και προσεκτική εργασία μας θα σας αποδώσει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Εξυπηρετούμε
το Κιλκίς, τις Σέρρες, τη Δράμα, την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, την Θάσο και όλη την Ελλάδα. 

Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης | Εμπορία, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρου & Γρανίτη
Λεβεντοχώρι / Κιλκίς
Τηλ: 6973405094, 6974908542