Μάρμαρα - Γρανίτες Τριανταφυλλίδης

Εμπορία, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρου & Γρανίτη Κιλκίς

Η εταιρεία μας “Τριανταφυλλίδης Χαράλαμπος & Συνεργάτες Ε.Ε.”, η οποία εδρεύει στο Λεβεντοχώρι στο Κιλκίς, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της εμπορίας, επεξεργασίας και τοποθέτησης μαρμάρων, γρανιτών και ψηφιδωτών στο Κιλκίς και σε όλη την Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις μαρμάρων και γρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα αλλά και κάθε χώρο. Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά με έμφαση πάντα στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές στο χώρο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μας, βασίζεται στη συνεχή έρευνα νέων υλικών, στο συνεχή εκσυγχρονισμό της και στο ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή υλικού σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του χώρου σας.


Η ποιότητα εργασίας, η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, καθώς και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν, μας προτείνουν και διατηρούν τη συνεργασία τους μαζί μας.

Η εταιρεία αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και τοποθέτηση παντός είδους μαρμάρινων κατασκευών (δάπεδα, σκάλες, λουτρά, κουζίνες, τζάκια κ.λ.π.).

Ψηφιδωτά


Διαθέτουμε πολλές Ψηφίδες και ψηφιδωτά, έτοιμα και κατά παραγγελία, από μάρμαρα και πέτρες σε διάφορα χρώματα και σχεδία. Με υδροκοπή, η στο χέρι, για διαφορές διακοσμητικές λύσεις όπως τοίχος, δάπεδο, πισίνα.

Εξυπηρετούμε


με έδρα το Κιλκίς όλη την Ελλάδα. Για τα σκαλιστά και χειροποίητα προϊόντα υπάρχει δυνατότητα για αποστολές σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία και ΗΑΕ.